cookie-og-privatlivspolitik
Lottokuponen her er fra onsdag, men gevinsten på den kupon, der ved avisens deadline endnu ikke var indløst, var til lørdagslotto.

2

Billeder

Lottokuponen her er fra onsdag, men gevinsten på den kupon, der ved avisens deadline endnu ikke var indløst, var til lørdagslotto.
Foto: Danske Spil

Nordfalsters avis

Lottomillionær er ikke dukket op

Vinderen af en million kroner på et lottokupon, købt i SuperBrugsen i Nørre Alslev, har endnu ikke fået tjekket kuponen i forretningen.
09. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Vinderen af en million kroner på en lottokupon, købt i Superbrugsen i Nørre Alslev til spillet lørdag 29. juni, havde indtil deadline på avisen torsdag i sidste uge endnu ikke henvendt sig i SuperBrugsen for at få tjekket kuponen.

- Kuponen var uden gevinst, men blev udtrukket som vinder af en million kroner. Det er helt vildt, og det er første gang, at en kunde vinder en million kroner på en lottokupon, købt her, siger uddeler Martin Rydahl, SuperBrugsen, Nørre Alslev.

- Vi har en fornuftig omsætning på lottokuponer, men salget af kuponer til spillet onsdag, fredag og lørdag afhænger meget af gevinstens størrelse. Det er afgørende for køberne, og der er særligt run på Euromillion, når gevinsten er på 400-500 millioner kroner, siger Martin Rydahl.

Den største gevinst, der hidtil er vundet på en lottokupon, købt i SuperBrugsen, var et par hundrede tusinde kroner.

- Vi har to lottomaskiner, så kunderne kan købe lotto ved begge kasser. For kunderne er der nemlig ikke noget værre end at stå i kø, og med to maskiner er vi fri for, at kunder køber varer ved den ene kasse og skal stå i en kø til den anden kasse for at få lottokuponer, siger Martin Rydahl.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE