cookie-og-privatlivspolitik
To flotte MG fra 1934 og den nyere MGB - begge med trådfælge.
To flotte MG fra 1934 og den nyere MGB - begge med trådfælge.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

MG-folk til Nørre Vedby

Som led i MG-wekend på Lolland-Falster gæster cirka 50 ejere af MG sportsvogne Vig-Gården i Nørre Vedby søndag 1. september.
28. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Den var populær i Danmark og måtte gerne være rød. Det er i hvert fald ofte den, der forbindes med den engelske sportsvogn, MG.

MG Car Club Dalbyafdeling, som Lolland-Falster hører under, stiller sine sportsvogne til skue på MG-weekend på Lolland-Falster fra lørdag 31. august til søndag 1. september.

Cirka 50 MG-sportsvogne og cirka 85 personer deltager.

- Om lørdagen køres der ud fra Hotel Søpark i Maribo. Efter sightseeing på Vestlolland går turen tilbage til hotellet, og søndag morgen kører deltagerne fra Maribo til Søholt, Engestofte, Grønnegade, Flintinge, Hasselø, Væggerløse, Corselize, Hesnæs, Stubbekøbing og Nørre Alslev til Vig-Gården i Nørre Vedby for at spise frokost, fortæller Freddy Andeersen, kontaktperson for MG-klubben på Lolland-Falster.

- MG-kørerne skal spise klokken 13, og fordi andre gæster til søndagsfrokost spiser klokken 12, så åbner det mulighed for, at de vil kunne se bilerne, mens MG-kørerne spiser frokost, siger René Hinsby, vært i Vig-Gården. Andre er også velkomne til at se bilerne.

Den ældste MG i træffet er fra 1934. De øvrige biler er både MGA fra 1955-1960 og MGB fra 1963-1976.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE