cookie-og-privatlivspolitik
Ved kontraktunderskrivelsen ses direktør Jan Sørensen, MSE (til venstre) og Camillo Krog og Ole Bronné Sørensen fra Guldborgsund Forsynings bestyrelse.
Ved kontraktunderskrivelsen ses direktør Jan Sørensen, MSE (til venstre) og Camillo Krog og Ole Bronné Sørensen fra Guldborgsund Forsynings bestyrelse.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

MSE får renovering

MSE Entreprise A/S i Nørre Alslev får hovedentreprise på renseanlægget i Gedesby til 7,9 millioner kroner.
29. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

MSE Entreprise A/S i Nørre Alslev har fået den første af fem hovedentrepriser i et EU-udbud, der har været udbudt af Guldborgsund Forsyning for renovering af renseanlægget i Gedesby.

Entreprisen omfatter nedlæggelse af renseanlægget i Gedesby, som bliver erstattet af en pumpestation, der via en tre kilometer lang rørledning fremadrettet skal transportere spildevandet fra Gedesby til renseanlægget i Gedser.

Entreprisen omfatter endvidere en særlig ledning med tilhørende pumpestation til at pumpe spildevand og slam fra Scandlines terminal i Gedser Havn til det lokale renseanlæg uden om det eksisterende kloaknet.

Kontraktsummen lyder på 7,9 millioner kroner.

Anlægsarbejdet bliver påbegyndt medio november og forventes afsluttet 30. marts 2020.

- I MSE er vi glade for og stolte over at have vundet kontrakten på projektet i Gedesby og Gedser, siger direktør Jan Sørensen.

- Det er både en stor og samtidig spændende opgave, som vi ser frem til at være med til at udføre. Det glæder os også, at Guldborgsund Forsyning, som vi har haft et godt samarbejde med i mange år med den valgte udbudsform har givet lokale firmaer mulighed for at være med om buddet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE