cookie-og-privatlivspolitik
Peter Stenersen (til venstre) og Jack Bruun Pedersen har nu forpagtet køkkenet i Odd Fellow Logen i Nykøbing.
Peter Stenersen (til venstre) og Jack Bruun Pedersen har nu forpagtet køkkenet i Odd Fellow Logen i Nykøbing.
Foto: Privatfoto

Nordfalsters avis

Madhus overtager logekøkken

Madhuset Bruun & Stenersen, Falstria, forpagter nu køkkenet i Odd Fellow logen i Nykøbing og leverer således mad ud af huset fra to køkkener.
04. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Madhuset Bruun & Stenersen, Retaurant Falstria i Orehoved, har øget aktiviteterne, idet de har forpagtet køkkenet i Odd Fellow logen i Nykøbing efter Hansens Madservice.

- Vi leverer nu mad ud af huset fra både Falstria og køkkenet i logen. Vi står desuden for al madlavning til arrangementer i logen, siger Peter Stenersen.

Forpagtningen af køkkenet i Odd Fellow logen over oven Jyske Bank i Jernbanegade i Nykøbing blev ledig, fordi de forrige forpagtere gik på pension.

- Siden vi har overtaget forpagtningen af køkkenet i logen i begyndelsen af september, har der stort set været arrangementer der hver eneste dag, siger Peter Stenersen.

Madhuset har fra nu fokus på julefrokost og leverer julefrokost ud af husets to køkkener til minimum 20 personer for 229 kroner pr. kuvert.

Herudover inviterer madhuset til julefrokost på Restaurant Falstria fredag 6. og lørdag 7. december klokken 18.

- Folk kan tilmelde sig, så længe der er plads. Vi har plads til godt 100 gæster, siger Peter Stenersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE