cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Magle giver koncert i Stubbekøbing Kirke torsdag 22. august.
Frederik Magle giver koncert i Stubbekøbing Kirke torsdag 22. august.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Magle-koncert i Stubbekøbing

Lokal organist giver koncert i Stubbekøbing Kirke.
22. august 2019 kl. 12:03

Annonce

Organist Frederik Magle, der er født og opvokset i Stubbekøbing, hvor hans far var organist i en årrække, giver koncert i Stubbekøbing Kirke torsdag 22. august klokken 20.

Første gang er det ikke. I 2017 spillede han for en fyldt kirke i Stubbekøbing, og blandt tilhørerne var mange af hans gamle klassekammerater.

Han er international kendt organist, komponist og pianist, og hans værker er blandt andet blevet opført af The London Philharmonic Orchestra.

Frederik Magle arbejder også med teater og filmmusik og fusion mellem klassisk kompositionsmusik og andre genrer som rock, jazz, hiphop, electronica og etnisk musik og har blandt andet samarbejdet med saxofonisten John Tchicai og hiphopgruppen Suspekt. Han har desuden været producer på flere cd-indspilninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE