cookie-og-privatlivspolitik
Ole Gade foran sin bagerforretning på Bøtø, der i lighed med den nye forretning i Nørre Alslev går strygende.
Ole Gade foran sin bagerforretning på Bøtø, der i lighed med den nye forretning i Nørre Alslev går strygende.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Mange roser til bageren

- Jeg tror, at det lige var det, som Nørre Alslev havde brug for, siger bagermester Ole Gade, der medio december slog dørene op til Homemade Bakery i Nørre Alslev.
05. februar 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det går godt. Jeg får meget ros og tror, at det lige var det, som byen havde brug for, siger bagermester Ole Gade, der 15. december slog dørene op til Homemade Bakery i Langgade i Nørre Alslev. Han driver i forvejen bagerforretning i Faxe og på Bøtø.

- Jeg er selv i forretningen i Nørre Alslev nu og da, men ellers har jeg ansat bageren, der tidligere havde Larsens Bageri i Marielyst til forretningen i Nørre Alslev og tre damer til at ekspedere, heraf én på heltid, siger Ole Gade, der føler, at forventningerne til bagerforretningen i Nørre Alslev er blevet indfriet til fulde.

- En ny bagerforretning i Nørre Alslev giver en god synenergi og mere liv i byen. Det må også betragtes som et plus, at der i forretningen er blevet nye jobs, siger Ole Gade, der selv tager et nap med i Nørre Alslev nu og da.

Homemade Bakery åbner på hverdage klokken 5.30 og på søndage klokken 7.00 og har så hidtil lukket klokken 15.30.

- Fordi jeg har fået kritik for at lukke klokken 15.30, fordi det er til hinder for, at folk kan nå at handle i bagerforretningen på vej hjem fra arbejde, overvejer jeg seriøst at holde åbent til klokken 16.30. Vi er nødt til at åbne tidligt om morgenen, fordi mange pendlere skal kunne købe frisk brød med på vej til arbejde, siger Ole Gade, der henter kunder i store dele af oplandet og således også i Eskilstrup og Stubbekøbing, og han takker for den store opbakning, som han har fået.

Det eneste, der mangler på forretningen i Nørre Alslev, er færdiggørelse af facaden og skiltningen, men det vil komme på plads så snart, det er praktisk muligt, garanterer bagermesteren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce