cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Simonsen, CS-Vagt: Vi har erfaring fra lignende opgaver.
Jesper Simonsen, CS-Vagt: Vi har erfaring fra lignende opgaver.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Maribofirma får brovagt

CS-Vagt, Maribo, der er blandt landets 10 største vagtfirmaet, har fået til opgave at sørge for vagt og sikkerhed på brobyggeriet på begge sider af Storstrømmen.
05. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

CS-Vagt, Maribo har vundet entreprisen på vagt- og sikkerhedsopgaver på byggeriet af den nye Storstrømsbro.

Vagtfirmaet overtog opgaven med virkning fra 19. juni. I praksis betyder det, at der er etableret vagt- og adgangskontrol på begge byggepladser i henholdsvis Orehoved og på Masnedø.

- Det er en opgave, vi både er stolte af og glade for at skulle løse. CS-Vagt har lang erfaring med løsning af lignende opgaver for Storstrøm Fængsel, Øresundsforbindelsen og Metrobyggeriet i København, siger konsulent Jesper Simonsen, CS-Vagt.

- Når man skal vinde en ordre, så har det stor betydning, at man har en velordnet virksomhed med overenskomst, godt omdømme og en fornuftig fordeling af arbejdet, siger Jesper Simonsen, der har forhandlet opgaven hjem.

CS-Vagt forventer, at samarbejdet med STJV vil versere, indtil Storstrømsbroen står helt færdig i 2023.

- Hvis der ikke er fastansat personale nok at trække på, så har vi et netværk af uddannede vagter at trække på. Vi skal således nok løse opgaven, selv om den formentlig vokser i omfang hen over sommeren, siger Jesper Simonsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE