cookie-og-privatlivspolitik
Mattis giver koncert i Gundslev Kirke torsdag 12. december.
Mattis giver koncert i Gundslev Kirke torsdag 12. december.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Mattis i Gundslev Kirke

I forbindelse med afslutningen af "Den levende Julekalender" i Gundslev Kirke torsdag 12. december giver Mattis koncert.
06. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

I forbindelse med afslutningen på "Den levende Julekalender" i Gundslev Kirke torsdag 12. december får publikum mulighed for at høre Mattis, der går på scenen klokken cirka 19.30 efter julekalenderprogrammet, der indledes klokken 18.30.

Mattis, 33 år, er over to meter høj og matcher således højden hos sin far, Bjarne, der er gift med sognepræst Nina Morthorst. Og han er en fantastisk og sjælfuld liveperformer med et mega nærvær.

Hans sange kommer fra et meget personligt sted, og de er fulde af mystik, mørke og åbenhjertige livserfaringer. Lidt underledes udtrykt: Relaterbare.


Debut med Loverboy

Mattis debuterede i 2017 med singlen "Loverboy". Sangen blev en mega succes og har nu over en million afspilninger på Sportify! Succesen førte blandt andet til, at Mattis kom til at optræde på Roskilde Festival, Smukfest og til at skrive musik til forskellige tv-shows og serier.

Siden har han haft travlt med at arbejde på nyt materiale, hvor han har udsendt flere singler og ep'en "Into the Night". Aktuelt er han klar med den pumpende og energiske single "To The Rythm", som har fået flittig airplay i de danske radiostationer i hele Danmark.


Ting puttes i kasser

"To The Rythm" handler om ikke at lade sig diktere af andres forventninger og meninger om dig. Vi putter oftest alting i kasser inde i vores hoveder - noget, vi gør for at være i stand til at tage hele denne store verden og andre mennesker ind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce