cookie-og-privatlivspolitik
René Hinsby har mange jern i ilden. Udover at drive Viggårdens Selskabslokaler sælger han blandt andet granitstensfigurer.
René Hinsby har mange jern i ilden. Udover at drive Viggårdens Selskabslokaler sælger han blandt andet granitstensfigurer.

Nordfalsters avis

Menuen i Viggården står på stegt ål

Rene Hinsby, Viggården Selskabslokaler, lancerer nye tiltag og byder blandt andet på stegt ål, søndagsfrokost, Mortensaften og stegt flæsk med persillesovs.
05. oktober 2018 kl. 14:18 Af Henning Kørvel

Annonce

Nothing comes fro,m doing nothing. René Hinsby, vært i Viggården Selskabslokaler i Nørre Vedby, kan uden at blinke skrive under på dette, og nu har han igen søsat et nyt initiativ i sin spiseforretning.

Denne gang består nyheden i stegt ål, der blev serveret første gang i Viggården lørdag 29. september. Arrangementet gentages 28. oktober klokken 18, og her bydes der på dinnermusik.

- Kuvertprisen er 219 kroner. Der vil være plads til 150 gæster, og der er tilmelding indtil dagen før på telefon 2265 6414. Jeg har måttet købe alle ålene til de to arrangementer på én gang og var heldig at få fat på dem, siger René Hinsby, der har drevet Viggården i 22 år.

Et andet tiltag, som han tog hul på i maj, er søndagsfrokost den første søndag i hver måned.

- Fordi der er udsolgt 7. oktober og 4. november, så arrangerer jeg ekstra frokost 11. november og 9. december, og der kommer muligvis flere ekstra frokoster. Prisen pr. kuvert er 89 kroner, men i december hvor frokosten udvides med ting, der relarer sig til jul, så bliver kuvertprisn i december 119 kroner, siger René Hinsby.

Til Mortensaften 10. november klokken 18 byder Viggården på en toretters menu og kaffe og kage til 249 kroner pr. kuvert.

Herudover tilbyder Viggården spareribs og stegt flæsk med kartofler og persillesovs hver torsdag i ugen til 99 kroner for voksne og 39 kroner for børn.

- Vi har kørt med dette arrangement i godt en måned, og tilslutningen begynder nu at tage form, siger René Hinsby, der mener, at størsteparten af gæsterne til hans spisearrangementer kommer fra hele Lolland-Falster og Sydsjælland i højere grand end fra lokalområdet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce