cookie-og-privatlivspolitik
Trailstars Falster kører på hjemmelavede mountainbike spor i Hamborgskoven. Nu vil NAG have mænd ud at cykle på mountainbike.
Trailstars Falster kører på hjemmelavede mountainbike spor i Hamborgskoven. Nu vil NAG have mænd ud at cykle på mountainbike.
Foto: Lise Ravnkilde

Nordfalsters avis

Motion på mountainbike

"Mandfolk på MTB" kommer til Nørre Alslev, og NAG tilbyder mænd motion på mountainbike.
27. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvis du er en mand, der fylder godt i landskabet, spiser dig mæt hver aften, har cykelhjelm og mountainbike eller ønsker at prøve en, så bør du tjekke Nørre Alslev Gymnastikforenings nye tiltag "Mandfolk på MTB". Her er det nemlig det sociale aspekt, der er i centrum, og absolut ikke, hvem der tager sig bedst ud i tætsiddende cykeltøj, eller hvem der kører hurtigst eller længst.

NAG går målrettet efter at få flere helt almindelige mænd op af sofaen og ud i naturen for at nyde fælles skabet sammen med andre mennesker.

- Vi starter det her, fordi vi tror, at der sidder folk, som ønsker at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt, langt og teknisk, siger Jamie Bondehøj, en af medstifterne af tiltaget.

Mandag 6. maj holdes infomøde i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter klokken 19-20, og torsdag 9. maj klokken 19 trilles første gang ud fra hallen i et roligt tempo i maximum en time.

Du er velkommen til at kontakte tovholder Jamie Bondehøj, telefon 2988 3092. Se også Facebookgruppen Mandfolk på MTB - Nørre Alslev GF.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE