cookie-og-privatlivspolitik
Nanna Hansen med en blomsterbuket i sin blomsterforretning i Nyby, der runder et år i år.
Nanna Hansen med en blomsterbuket i sin blomsterforretning i Nyby, der runder et år i år.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Nanna's Blomster et år

Fødselsdagen markeres 1. og 2. juni med en række gode tilbud, og der bydes også på kaffe og kage.
28. maj 2019 kl. 14:33 Af Henning Kørvel

Nanna Hansen slog for et år siden dørene op til sin blomsterforretning på Nybyvej 36 i Nyby nær Eskilstrup, hvilket bliver markeret med en række gode tilbud lørdag og søndag 1. og 2. juni klokken 9-16.

Smukke hortensia med stort hoved rækkes således over disken for 195 kroner stykket (ikke 59,95 kroner som det fejlagtigt fremgår af teksten i den trykte avis), og kunderne bydes desuden på kaffe og kage.

Om søndagen får blomsterforretningen klokken 9-16 besøg af Steen Svendsen, Ravnstrup Gårdbutik, som af egen produktion vil sælge nye, friske danske kartofler og jordbær.

- Min forretning går godt. Folk kan godt finde herud, og det er dejligt med lokal opbakning, siger Nanna Hansen, der sælger mange blomsterbuketter til ethvert formål - herunder bisættelser, og bårebuketter bliver endda leveret gratis til kirker på Falster. Bårebuketter fås fra 100 kroner og op, og foruden levering af dem tager Nanna Hansen sig af kistepyntning.

Nanna's Blomster er medlem af Euroflorist, der bygger på et analogt koncept til Interflora.

Annonce

Udover afskårne blomster til buketter til ethvert formål sælger Nanna's Blomster et bredt udvalg af udendørsplanter, og herudover handler hun med brugskunst, økologisk chokolade fra Økoladen og bolcher fra Almuegården.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE