cookie-og-privatlivspolitik
Anton Antonius er den glade julegris i Baldoni's julecirkus.
Anton Antonius er den glade julegris i Baldoni's julecirkus.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nisser til Stubbekøbing

Baldoni's julecirkus gæster Stubbekøbing 22. november, men spiller først i Nykøbing 21. november.
19. november 2018 kl. 15:54 Af Henning Kørvel

Annonce

Manegen bliver fyldt med nisser, når Baldoni's julecirkus kommer til Stubbekøbing og giver forestilling i Stubbekøbinghallen 22. november klokken 17 efter at have spillet i Ejegodhallen i Nykøbing dagen før.

I forestillingen er der både jonglerende nisser, balancenisser, kravlenisser, og ballonnisse og en hulahop nisse. Publikum kan også være sikre på, at drillenisserne Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye drillerier. Nyd den glade julegris Anton Antonius frække påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne.

I år har Baldoni indgået samarbejde med de danske julemærkehjem. Hver gang, der købes en billet til Baldoni's julecirkus, så doneres 10 kroner til julemærkehjemmene.

Billetsalget er allerede startet, og med kun én forestilling i henholdsvis Stubbekøbing og Nykøbing vil der uden tvivl blive rift om billetterne. Du kan sikre dig billetter på telefon: 2086 6010 på hverdage mellem 9 og 14 eller på julecirkus.dk. Hvis der skulle være flere billetter tilbage, så vil den tredje mulighed være at købe billet ved indgangen fra en time før forestillingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce