cookie-og-privatlivspolitik
Damarks Traktormuseum, Eskilstrup, medvirker i byfesten med veterantraktorer.
Damarks Traktormuseum, Eskilstrup, medvirker i byfesten med veterantraktorer.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nørre Alslev kalder til byfest

Byfest i Nørre Alslev afvikles fredag 21. juni, og der er plads til flere boder end de foreløbig 10, der er tilmeldt.
14. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Torvet i Nørre Alslev vil komme til at danne ramme om byfest fredag 21. juni klokken 12-21. Udover boder, der vil sælge forskellige produkter, bydes på musikalsk underholdning, udstilling og aktiviteter for børn.

- Boderne kan stilles op fra klokken 12. Der er foreløbig tilmeldt 10, men flere er velkomne, og de må gerne sælge jordbær, kartofler, andre hjemmedyrkede produkter, keramik og kunsthåndværk, siger Lene Holse, formand for Nørre Aktivitetsgruppe, der står bag byfesten, som er den tredje af slagsen.

Boder, som genererer indtægter, koster 50 kroner. Informationsboder for velgørende organisationer og foreninger er gratis. Folk, der ønsker at deltage med en bod, er velkommen til at ringe til Lene Holse på telefon: 2349 1938.

Der bydes på musik om eftermiddagen og aftenen, ligesom seniordansere medvirker, og der bydes på underholdning for børn, men hoppeborgen udebliver. Lollands Bank har nemlig udlånt den til et andet arrangement.

SuperBrugsen sælger mad, og Lions Club Helenerne vil sælge pandekager og kaffe. Der vil desuden kunne købes øl, vand og vin

- Vi håber, at mange mennesker får lyst til at tilbringe nogle hyggelige timer ved festen, siger Lene Holse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE