cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra indvielsen af bevægelsesparken i Nørre Alslev.
Glimt fra indvielsen af bevægelsesparken i Nørre Alslev.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Nu føjes e-læring til legeparken

Guldborgsund Kommune har givet 225.000 kroner til færdiggørelse af bevægelsesparken i Nørre Alslev.
15. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Foreningen LUNA i Nørre Alslev har tommelfingrene opad, efter at Guldborgsund Kommunes økonomiudvalg har bevilget 225.000 kroner til færdiggørelse af bevægelsesparken med et e-læringsområde.

- Vi er glade for tilskuddet, der giver os mulighed for at sætte prikken over i'et med e-læringsområdet. Vi har i forvejen cirka 200.000 kroner, og med tilskuddet har vi penge til finansiering af den sidste del af bevægelsesparken, siger formanden for foreningen LUNA, Bo Daugaard og føjer til, at foreningen er i dialog med firmaet LEKOLAR SIS A/S, som skal indrette e-læringsområdet. Kabler blev nedfældet i jorden i forbindelse med første etape sidste år.

- Vi skal i gang så hurtigt som muligt, og jeg håber, at e-læringsområdet kan stå færdigt før sommerferien, siger Bo Daugaard.

Den totale omkostning for bevægelsesparken kommer op på 2,4 millioner kroner.

- Der har været et fantastisk fællesskab om etableringen af bevægelsesparken, og i LUNA håber vi meget på, at den medvirker til at højne områdets kvalitet, og at den resulterer i en øget bosætning, siger Bo Daugaard. Foreningen LUNA blev stiftet for halvandet år siden.

I e-læringsområdet vil der blive opsat standere, der bliver styret med computere og iPads, og tilføjelse af det betyder, at bevægelsesparken i endnu højere grad vil blive inddraget i undervisningen på Nørre Alslev Skole.

- Bevægelsesparken er med til at gøre Nørre Alslev mere attraktiv at bosætte sig i. Området skaber lokalt fællesskab, samvær og sammenhold og lægger samtidig op til leg og bevægelse, siger borgmester John Brædder, der er imponeret over engagementet i Nørre Alslev.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE