cookie-og-privatlivspolitik
Vilde heste - et af de fotos, der kan ses på Foto-karletters udstilling på Horreby gamle Skole.
Vilde heste - et af de fotos, der kan ses på Foto-karletters udstilling på Horreby gamle Skole.
Foto: Fotokartellet

Nordfalsters avis

Nu kan du se fotonørders "skud"

Foto-kartellet, bestående af otte fotonørder, der inspirerer og støtter hinanden, udstiller deres fotos på Horreby Gamle Skole.
25. juli 2019 kl. 07:00

Annonce

De er otte fotonørder i Foto-kartellet.dk, der udfordrer kreativiteten og teknikken indbyrdes og i fællesskab på vejen frem imod at indfange spændende motiver med deres kameraer.


Fællesskabet et must

Da de gerne deler motiverne med andre mennesker, stilles en lang række af deres fotos nu offentligt til skue på en udstilling på Horeby Gamle Skole, som der er fernisering på fredag 26. juli klokken 15-17, og i tiden frem til 20. september vil udstillingen herefter kunne opleves hver fredag klokken 14-17.

I stedet for individuel udfordring foretrækker medlemmerne af fotokartellet at udfordre kreativiteten og teknikken i fællesskab. Kartellet påtager sig gerne ikke-kommercielle opgaver for forenings- og kulturlivet på Lolland-Falster. Medlemmene mødes ugentligt i Aastrup, hvor erfaringer udi fotografering udveksles.


Opererer gerne i det fri

I perioder, hvor vind og vejr tillader udendørssysler, fotograferer medlemmerne som regel udendørs og hjælper hinanden i praksis. Fotointeresserede, der kunne tænke sig at blive en del af fællesskabet, er velkommen til at rette henvendelse på email: cl@foto-kartellet.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE