Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Nu sætter han skik på Voliéren

Finn Olaf Olsen foran Voliéren, hvor der er ryddet op på udenomsarealet, og nu indrettes der en lejlighed i det tidligere cafeteria bag ham. Foto: Henning Kørvel

Finn Olaf Olsen, Alstrup, har købt Voliéren i Øster Kippinge for at rive den ned, men da bygningerne er for gode, sættes de i stand til lejligheder.

Der har været cafeteria, diskotek, motel, festlokaler, holdt familiefester og møder, og under krigen i Eksjugoslavien var her flygtningecenter.

Voliéren på Boulevarden i Øster Kippinge er om ikke på vej tilbage til sin storhedstid, så dog ikke længere den øjebæ, den har været i en årrække.

Ejeren er Finn Olaf Olsen, Alstrup. Han købte for to år siden Voliéren, der er nabo til den tidligere Øster Kippinge Skorstensfabrik, som han havde erhvervet to år forinden.

- Når min kone og jeg sad og spiste frokost, havde vi udsigt til Volieren, og fordi den var en øjebæ, købte jeg den for at rive den ned og udstykke arealet til tre byggegrunde. Men da jeg sammen med min søn, der er tømrer, gik ejendommen igennem, fandt vi ud af, at den var for god til nedrivning og ryddede op og kørte affald væk i 14 dage. Vi fyldte min komprimator til 20 kubikmeter to gange med brændbart affald, fortæller Finn Olaf Olsen.

Fordi han fik en forespørgsel på en lejlighed, er han ved at indrette en sådan på 68 kvadratmeter i det tidligere cafeteria.

- Hvis vi er heldige, så bliver den færdig til sommer, og Guldborgsund Kommuner har godkendt indretningen af lejligheden. Jeg vil renovere værelserne i værelsesfløjen løbende, men der skal puttes mange penge i ejendommen. Alt indvendigt er ødelagt ved hærværk, og hvis vi selv skal sætte ejendommen i stand, så skal der bruges mellem én og halvanden million kroner, siger Finn Olaf Olsen, der kan se muligheder i ejendommen, fordi der er mangel på værelser på Nordfalster.

- Når lejligheden i cafateriaet er istandsat, vil vi starte med at sætte to værelser i stand og se, hvordan udlejningen går.

Ejendommen er fra 1966-1967 med tilbygning af flere gange i 1970-erne og dækker 830 kvadratmeter..Finn Olaf Olsen købte Voliéren af et investeringsfirma i København. Gælden var på 2,9 millioner kroner, som kreditforeningen har afskrevet. Den offentlige vurdering er 3,560 millioner kroner.

- Naboerne på vejen er glade for, at der er ryddet op ved Voliéren, og området således tager sig bedre ud end før, siger Finn Olaf Olsen, der agter at male udvendigt til foråret og udskifte udhænget på bygningen med fladt tag.

  • Finn Olaf Olsen foran Voliéren, hvor der er ryddet op på udenomsarealet, og nu indrettes der en lejlighed i det tidligere cafeteria bag ham. Foto: Henning Kørvel
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem