cookie-og-privatlivspolitik
Fitnesscentret har allerede 105 forhåndstilmeldte brugere, der benytter faciliteterne, før dørene slås op officielt søndag 1. september.
Fitnesscentret har allerede 105 forhåndstilmeldte brugere, der benytter faciliteterne, før dørene slås op officielt søndag 1. september.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nu slår fitnesscenter dørene op

Foreningsfitness i Stubbekøbing, der har været undervejs i godt et år, indvies officielt søndag 1. september.
20. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Det har været undervejs i godt et år. Søndag 1. september klokken 13-15.30 er der så officiel indvielse af Foreningsfitness, Tuemosevej 2 i Stubbekøbing. Snoren, som det formodes er rød, vil blive klippet over af Peter Bring-Larsen, formand for Teknik, Miljø og Ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune, og alle interesserede er velkomne til at overvære indvielsen, se lokalerne og høre mere om fitnesscentret og motionstilbuddene.

Fitnesscentret er blevet en realitet med et lån fra DGI - Bevæg dig for Livet - på 300.000 kroner, men ifølge Betina Madsen har maskinerne, der er installeret i fitnesscentret, kostet 360.000 kroner.

- Vi håber, at rigtig mange glade mennesker kommer og fejrer åbningen af Stubbekøbings første fitnesscenter sammen med instruktører og bestyrelsen, siger Lonnie Omø, formand for Foreningsfitness Stubbekøbing.

Indmeldelse i Foreningsfitness koster 150 kroner, og månedsgebyret er 125 kroner, der enten betales halv- eller helårligt. En chipnøgle til centret er koblet til månedsbetalingen, og fitnesscentret holder åbent hele døgnet på alle årets dage.

Præcist 105 brugere har tilmeldt sig på forhånd, og de har på den baggrund fået adgang til til at benytte maskinerne i fitnesscentret i denne måned før den officielle indvielse 1. september.

Ifølge Betina Madsen vil driften af fitnesscentret balancere med 350 medlemmer, men foreningen håber at nå op på 500 medlemmer inden udgangen af 2019.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE