cookie-og-privatlivspolitik
Marianne Rydendahl har sin nye butik fuld af blomster, der også er hendes hobby.
Marianne Rydendahl har sin nye butik fuld af blomster, der også er hendes hobby.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Ny blomsterbutik i Stubbekøbing

Marianne Rydendahl fik nok af pensionsalderen og har åbnet blomsterforretning i Vestergade i Stubbekøbing.
29. januar 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Jeg kan ikke undvære blomster, siger Marianne Rydendahl, 66 år, der onsdag 16. januar slog dørene op til sin blomsterforretning i Vestergade 14C i Stubbekøbing.

Rydendahls Blomster har åbent fra tirsdag-lørdag, på hverdage fra 11-17 og lørdag 9-13 og holder lukket søndag og mandag.

- Det er en overvældende modtagelse, jeg har fået. Mange mennesker kom med blomster, siger Marianne Rydendahl, der oprindelig stammer fra Marielyst og har været ansat hos den oprindelige ejer af Hotel Nørrevang, og sammen med sin mand har drevet Kjørups Kro på Bøtø i 10 år før Ellen Holmbergs comeback.

- Jeg har beskæftiget mig med mange ting og har således også været ansat i en blomsterforretning i Valby. Bogholder har jeg også været, men da jeg havde fået nok af pensionsalderen, syntes jeg, at det kunne være hyggeligt at have min egen blomsterforretning i Stubbekøbing.

Marianne Rydendahl sælger blomster i buketter, som hun selv binder, potteplanter, bårebuketter og kranse og får friske blomster fra en lokal leverandør.

- Jeg prøver mig lidt frem, siger Marianne Rydendahl, der er glad for at have fået en god start i sin blomsterforretning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce