cookie-og-privatlivspolitik
Christina Krarup behandler mindre kæledyr i både sin klinik i Nørre Vedby og kører ud til dyrejere for at se på deres dyr.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Ny dyrlæge: Starten her har været som ventet

Opgaverne er svingende, men Christina Krarup, der i januar slog dørene op til Skyggedal Dyreklinik, havde forudset, at det tager tid at indarbejde ny dyrlægepraksis.
16. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det går fint, men svinger meget. Det havde jeg ventet, fordi det tager tid, at min praksis bliver kendt, siger dyrlæge Christina Krarup, der 14. januar slog dørene op til Skyggedal Dyreklinik i Nørre Vedby.

Hendes speciale er smådyr: Hunde, katte og kaniner.

- Jeg er bare klar til at tage fat på opgaverne og kører også ud til folk, og det er rart at få snakket med mange lokale beboere, siger Christina Krarup, der markedsfører sin dyrlægepraksis på sin hjemmeside, www.skyggedaldyreklinik.dk, og Facebook og er glad for opbakningen.

Hendes intention er, at dyreklinikken skal være et heltidsjob.

- Det er jeg også sikker på, at det bliver på sigt, siger Christina Krarup, der her og nu har fokus på skovflåter, som der er sæson for nu, og potentielt er ligeså farlige for smådyr som mennesker.

Bortset fra at give folk diætfoder med hjem til deres kæledyr, så sælger hun ikke konventionelt foder til smådyr.

- Det er nemlig svært at konkurrere med forhandlerne på nettet, mener hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE