cookie-og-privatlivspolitik
Stubbekøbing Rideklub har allerede købt en ny hest, og samler nu penge sammen til hest nummer to.
Stubbekøbing Rideklub har allerede købt en ny hest, og samler nu penge sammen til hest nummer to.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Ny hest for salg af skrabelodder

Stubbekøbing Rideklub har finansieret køb af en ny hest ved salg af skrabelodder for Diabetesforeningen.
15. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Ved salg af skrabelodder for Diabetesforeningen har Stubbekøbing Rideklub kunnet købe en ny hest til erstatning for en af de to heste, som det i sommer blev nødvendigt at få aflivet. Rideklubben er nu i gang med at samle penge sammen til hest nummer to.

- Da vi i sommer blev nødt til at få aflivet to heste, stod det klart, at vi skulle finde en måde at købe nye heste på. Det betyder en del for klubben, fordi vi har cirka 100 medlemmer, og der skal være heste nok at ride på. Vi vil gerne have de bedste forhold for vores heste, og der skal være nogle at vælge imellem, så så de ikke overbelastes, siger Ghita Madsen, rideklubbens formand.

Rideklubben valgte derfor at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen og tjente 5.600 kroner til klubkassen og samlede samtidig 6.400 kroner ind til Diabetesforeningen.

For hver solgt skrabelod til 30 kroner tjente rideklubben 11 kroner, men beløbet pr. solgt lod kan øges til 14 kroner, hvis der bestilles 200 lodder, og de alle bliver solgt.

- Vi har lagt klart frem, at skrabelodderne er med til at støtte en god sag, og det tror jeg skaber opmærksomhed. Og vi var enige om, at det var en god mulighed for dels at støtte et godt formål og dels tjene nogle penge lidt hurtigere end ellers til klubkassen, siger Ghita Madsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce