cookie-og-privatlivspolitik
Jens Klit og Annette Jørgensen, frivillig medhjælper, ses her ved et lille udvalg af butikkens sortiment af stoffer til patchwork.

2

Billeder

Jens Klit og Annette Jørgensen, frivillig medhjælper, ses her ved et lille udvalg af butikkens sortiment af stoffer til patchwork.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Ny hobbyforretning i Nørre Alslev

Hobbyfolket får et nyt mekka, når Guldborgsund Hobby & Patchwork slår dørene op til en ny hobbyforretning i den tidligere Møllebageren i Nørre Alslev.
27. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Butikken i Langgade i Nørre Alslev, der huskes for engang at have lagt rammer til Møllebageren og blandt andet ejendomshandel, får en ny æra.

Lørdag 2. marts slår Sanne Klint nemlig dørene op til Guldborgsund Hobby & Patchwork, der vil føre alt til hobbyfolk. Og det skal tages bogstaveligt.

- Vi vil sælge alt fra papir og karton til samlesæt, perler, smykker og stoffer til patchwork. Vi har købt alt til patchwork - stoffer og garn - af en tidligere forhandler i Eskilstrup, der har stoppet forhandlingen og håber, at vedkommendes kunder følger med over til os, siger Jens Klit, der assisteret af Annette Jørgensen, har travlt med at indrette hobbyforretningen i de fine lokaler i den tidligere bagerforretning.

Sanne Klit drev indtil 1. november sidste år en tilsvarende forretning i Sakskøbing. Varelageret herfra er flyttet til de nye omgivelser i Nørre Alslev, der vil få et mega udvalg af alt, hvad hobbyfolk måtte drømme om.

Foruden at forhandle alskens hobbyting, også fjernstyrede både, biler og fly i såvel samlesæt som færdige til brug, vil et andet tiltag blive workshop, hvor fire-seks mennesker kan få adgang til at sidde her og nørkle med deres ting, for eksempel patchwork. Om lørdagen vil tiltaget blive suppleret med kreativ dag, hvor 12-14 vil kunne deltage.

- Vi reparerer også fjernstyrede både, biler og fly, der er gået i stykker, siger Jens Klint.

Guldborgsund Hobby & Patchwork vil holde åbent mandag-fredag klokken 10-17 og lørdag 10-13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE