cookie-og-privatlivspolitik
Maria Vedel Wagner i sin klinik, hvor hun behandler blandt andet sportsskader.
Maria Vedel Wagner i sin klinik, hvor hun behandler blandt andet sportsskader.
Foto: Flemming.Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Ny massør i Eskilstrup

Maria Vedel Wagner startede som selvstændig massør i Eskilstrup torsdag i sidste uge, og tilbyder blandt andet sportsmassage.
07. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Eskilstrup har fået en ny erhvervsdrivende. Maria Vedel Wagner startede nemlig som massør 1. august på bopælen, Nørregade 4, hvor et lokale er indrettet til formålet.

Hun giver sportsmassage, skadesterapi, cupping og afspændings- og wellnessmassage.

Klinikken vil holde åbent fra klokken 7-16 på hverdage, og i starten holder hun også åbent lørdag-søndag.

- Jeg har uddannet mig som massør siden 2018 og vil blive DAB-godkendt til november, hvilket er det blå stempel på, at man er dygtig til faget, og at virksomheder kan trække på mine kompetencer, siger Maria Vedel Wagner.

Behandlinger i hendes klinik koster 250 kroner for 30 minutter og 400 kroner for 50 minutter.

- Der er mange sportsskader, der opstår ved, at folk enten overanstrenger arme og ben, eller skaden opstår ved en forkert bevægelse, siger Maria Vedel Wagner, der er uddannet lærer og har et lærerjob på Eskilstrup Skole på halv tid ved siden af at tage sig af massørforretningen.

- Jeg håber dog, at massørarbejdet kan blive et heltidsjob, men jeg er også indstillet på, at det vil tage tid at udbrede kendskabet til min virksomhed, siger Maria Vedel Wagner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE