cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra fyrværkerishowet, der satte ny publikumsrekord.

2

Billeder

Glimt fra fyrværkerishowet, der satte ny publikumsrekord.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Ny rekord til fyrværkeri

Omkring 500 mennesker overværede fredag 28. december fyrværkerishowet ved Riserup gamle Apotek og satte ny rekord.
08. januar 2019 kl. 10:47 Af Henning Kørvel

Annonce

Fyrværkerishowet ved Riserup gamle Apotek fredag 28. december satte ny rekord. Showet - det femte af sin art - iscenesat af fyrværker Allan Jørgensen, blev overværet af cirka 500 mennesker. Mange kom i god tid for at få en parkeringsplads i vejsiden så tæt på som muligt.

- Vi er meget tilfredse med det rekordstore rykind, men desværre kunne vi ikke nå at ekspedere alle de, der ønskede at købe fyrværkeri. Mange vendte derfor tilbage for at handle lørdag, søndag og nytårsaftensdag, hvor vi også havde travlt, siger Allan Jørgensen, der med sit fyrværkerishow ønsker at give folk en god oplevelse af også fyrværkeri til salg.

- Vi har haft et fornuftigt salg, men det er ikke ny rekord, siger Allan Jørgensen, der havde medvirken af Lions Club, Nørre Alslev, som både havde tombola i butikken, uddelte glögg og æbleskiver og styrede parkeringen i vejsiden på begge sider af det gamle apotek.

Resten af fyrværkeriet, der ikke blev solgt, er pakket på paller og køres til opbevaring i en militær bunker i Jyderup på Vestsjælland, indtil det må sælges op til nytåret 2019.

- Denne proces styres af importøren af fyrværkeriet, siger Allan Jørgensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE