cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra træningen i NØG - Nørre Ørslev Gymnastikforening.
Glimt fra træningen i NØG - Nørre Ørslev Gymnastikforening.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Ny sæson for store og små i NØG

Nørre Ørslev Gymnastikforening indleder den nye sæson i Horreby-Hallen 2. september og byder velkommen til store og små.
26. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nørre Ørslev Gymnastikforening - NØG - tager hul på den nye efterårs- og vintersæson i Horreby-Hallen mandag 2. september og byder ved den lejlighed velkommen til store og små.

Udover nye hold starter gammelkendte hold som for eksempel forældre/barn, puslinge, springlopper, voksenholdet og Junior Falster.


Succes fortsætter

Aften-Yoga, der var en stor succes sidste år, fortsætter i år, og Boot-Camp er også på programmet for den nye sæson med træning og individuel kostvejledning, og der åbnes op for, at man kan deltage i træningen alene. Nye tiltag er naturtræning, seniordans og floorball.

Naturtræning blev introduceret i foråret og byder på styrketræning og pulstræning samt balance.


Dans og badminton

Seniordans er hyggelig fællesdans for voksne, og dans er oven i købet sundt for kroppen og giver samtidig en god energi. Alle er velkomne, og seniordans kræver ingen forudsætninger udover lysten til at danse.

Som noget nyt tilbyder NØG nu floorball - holdspil, der minder om hockey.

I badmintonafdelingen er der tilbud til spillere over 55 år. Mandag eftermiddag kan folk i denne aldersgruppe spille badminton for 25 kroner pr. gang.

Derudover er der i lighed med tidligere sæsoner tilbud om motionist- og familiebadminton flere aftener om ugen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE