cookie-og-privatlivspolitik
Jan Larsen og Henrik Strange ses her i den første af de fire lejlighed, som præsenteres ved åbent hus 27. januar og er udlejet fra 1. februar.
Jan Larsen og Henrik Strange ses her i den første af de fire lejlighed, som præsenteres ved åbent hus 27. januar og er udlejet fra 1. februar.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Nye ældre-lejligheder i Nørre Alslev

På kun syv uger er nye ældreboliger skudt op på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev, og den første lejlighed udlejes fra 1. februar.
22. januar 2019 kl. 09:12 Af Henning Kørvel

Annonce

På kun syv uger er et nyt udlejningsbyggeri skudt op på Kæpgårdsvej 7 i Nørre Alslev.

Bag projektet står Rådhus I/S, ejet af Henrik Strange og Jan Larsen, som i 2007 købte rådhuset på Kæpgårdsvej for at indrette det til 12 lejligheder og to erhvervslejemål.

- Nybyggeriet indrettes til ældreboliger, fordi der mangler sådanne i Nørre Alslev. De bliver 74 kvadratmeter. Ældre kan godt lide en ny bolig, der ikke er for stor og ikke for dyr, og beliggenheden nær butikker, apotek, lægecenter, busholdeplads og togstation er ideel, siger Henrik Strange, der som Jan Larsen er landmand ved siden af at drive boligudlejning.

Den første lejlighed er lejet ud pr. 1. februar, og nummer to følger efter 1. marts. De to sidste lejligheder vil stå klar til indflytning 1. april.

- Lejen er 800 kroner pr. kvadratmeter, svarende til en husleje på 4.400-5.500 kroner pr. måned, og varmeudgiften er 300-350 kroner pr. måned. Ældre er gode lejere, fordi de passer godt på lejligheden og betaler punkligt, siger Jan Larsen.

Demolejligheden præsenteres ved åbent hus søndag 27. januar klokken 13-15, og besøgende bydes på en kop kaffe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE