cookie-og-privatlivspolitik
Her er trænerne for Nørre Alslev Gymnastikforenings i alt 20 hold samlet.
Her er trænerne for Nørre Alslev Gymnastikforenings i alt 20 hold samlet.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nye hold starter i NAG

Fire nye hold skal gøre flere mennesker aktive i Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG, og med i alt 20 hold er der noget for enhver smag.
04. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Sæsonstarten i Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - er gået med fire nye hold, der skal gøre flere mennesker aktive. Foreningen har nu 20 hold, og de nye hold er startet.

- Vi har haft svært ved at fastholde tweens og teenagere, og derfor ser to helt nye hold dagens lys: Junior Jumping Fitness (fra 4 klasse+) og Showdance (6.-9. klasse), siger Sara Skov, NAG.

De to nye børne/ungehold træner om tirsdagen, Junior Jumping Fitness klokken 16 og Showdance klokken 17. Koreografien og tempoet er tilpasset aldersgruppen.

På voksensiden er der også to nye hold: Funfit Kvinder og morgengymnastik for kvinder med Maria Wagner.

Funfit træner hver onsdag klokken 19.30 og morgenholdet hver torsdag klokken 8-9.

De velkendte hold er også klar, nemlig forskellige børnegymnastikhold fra et år til 3. klasse. Desuden har foreningen Nordfalsters største udbud af holdtræning i Crossdance, Dance Fitness, CrossGym, Jumping Fitness, Afspænding, Hartha Yoga, Yin Yoga, mandeholdet Floorball, Bevæg dig glad, Idræt om dagen, Mandbold på MTB, Aqua Fitness og varmtvandstræning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE