cookie-og-privatlivspolitik
Jan Sørensen ses her foran den tidligere cykelforretning i Jernbanegade, som indrettes til fire lejligheder.
Jan Sørensen ses her foran den tidligere cykelforretning i Jernbanegade, som indrettes til fire lejligheder.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Nye lejligheder i tom forretning

Jan Sørensen Aps. har købt Cykellappen i Nørre Alslev for at indrette ejendommen til lejligheder.
09. april 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Cykellappen i Jernbanegade 4 i Nørre Alslev er på vej til en ny æra. Jan Sørensen Aps. har købt den tidligere cykelforretning, der har stået tom i et par år for at konvertere den til to nye lejligheder. Yderligere to lejligheder indrettes i baghuset, hvor der allerede findes en beboet lejlighed på første sal, som bibeholdes.

- Vi går i gang med renoveringen af ejendommen inden for en uge, men jeg har endnu ikke aftaler med håndværkere på plads. Lejlighederne bliver på 65-70 kvadratmeter, og de skal stå klar til indflytning i efteråret. Fordi lejlighederne indrettes i stueplanet, bliver de ældrevenlige. Det er mit indtryk, at der mangler lejligheder i Nørre Alslev, siger Jan Sørensen, der også står bag indretningen af den tidligere tandklinik på Gåbensevej i Nørre Alslev og Kippinge Kro til lejligheder.

Jan Sørensen Aps. overtog ejendommen 1. april. Før den indtil for et par år siden husede Cykellappen, havde lokalet lagt rammer til en elforretning. Baghuset er ældst, mens forhuset i 1960-erstil med rød facade af røde mursten og kakler er genopført efter en brand i 1960'erne. Facaden vil få et nyt look, men Jan Sørensen har endnu ikke lagt sig fast på udseendet. Fast står det dog, at de to lejligheder i den tidligere cykelforretning får hver sin indgang fra Jernbanegade.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE