cookie-og-privatlivspolitik
Charlotte og Torben Matthiesen slår med udstillingen "Fra drøm til virkelighed" dørene op til deres galleri ved fernisering lørdag 22. juni.
Charlotte og Torben Matthiesen slår med udstillingen "Fra drøm til virkelighed" dørene op til deres galleri ved fernisering lørdag 22. juni.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nyt galleri åbner på Østfalster

Charlotte og Torben Matthiesen slår lørdag 22. juni dørene op til dres galleri, der får premiere med udstillingen "Fra drøm til virkelighed".
21. juni 2019 kl. 16:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Fra drøm til virligheden er navnet på premiereudstillingen i Galleri Matthies, Sdr. Alslev Strandvej 4, Sdr. Alslev, der slår dørene op for offentligheden lørdag 22. juni klokken 11.

Fra drøm til virkelighed symboliserer for initiativtagerne, Charlotte og Torben Grøhn Matthiesen, summen af deres fælles drøm om at skabe noget sammen, båret af deres passion for kunst og økologi.

Drømmene har nu manifisteret sig i etableringen af galleriet placeret eventyrligt midt i deres egne økologiske marker.

Åbningsudstillingen er skabt af tre kunstnere, Charlotte Grøhn Matthiesen, Finnemann og Lis ekmann i samarbejde med økolog og administrator Torben Grøhn Matthiesen. Klokken 13 på åbningsdagen kan de opleves live i færd med at male galleriets port.

Udstillingen byder på nye malerier og kunstkort af Charlotte Grøhn Matthiesen. Finnemann, der er inspireret af Cobramalerne, blandt andet Asger Jorn, udstiller nye malerier og krukker. Han er gavmild med sin erfaring og driver en kunstskole og et galleri i Nykøbing og et galleri i Næstved. Liv Elmann udstiller dekorerede glaslamper og håndformede porcelænssmykker.

Udover skiftende udstillinger indbyder det nye galleri sine gæster til andre oplevelser, nemlig Den lyserøde Pavillon, hvor den medbragte mad kan nydes med udsigt til økomarker. Besøgende kan også nyde Den eventyrlige Plet med Den gamle Kunstnerhytte, Det dejlige Drivhus, Bænkene Moder Jord, Den storslåede Labyrint og Den gode Gasgrill, klar til brug.

Galleriet har åbent lørdag-søndag klokken 11-17, torsdag 19-20 og fredag 14-17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE