cookie-og-privatlivspolitik
Peter Løvdal (fra venstre), Søren Kjæp Hansen, Lars Mortensen, Tonny Ploug og Jan Krog Larsen.
Peter Løvdal (fra venstre), Søren Kjæp Hansen, Lars Mortensen, Tonny Ploug og Jan Krog Larsen.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Nyt tilbud: Få serviceret din bil på kontrakt

Shell I Øster Kippinge udvider viften med at tilbyde servicering af nye og brugte biler på kontrakt.
10. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Søren Kjæp Hansen, Shell i Øster Kippinge, har føjet et forretningsben til tankkonceptet, fordi han nu tilbyder servicering af nye og brugte biler op til otte år gamle på kontrakt.


Tager højde for alt

- Som et frit autoværksted har vi hidtil ikke kunnet tilbyde vores kunder denne service, men det er blevet muligt for os, efter at vi har indledt samarbejde med Autopartner, og vi således har fået værktøjerne til at kunne håndtere konceptet, siger tankens ejer, Søren Kjæp Hansen, der venter sig meget af tiltaget.

- Konceptet tager højde for alt det, der i henhold til kilometertallet skal efterses på den enkelte bil, og der kan kobles andre ting på udover de obligatoriske emner som for eksempel hjulskifte, opbevaring af dæk på dækhotel og en månedlig vask, siger Søren Kjæp Hansen, der beskæftiger fem mekanikere på sit autoværksted, og derudover har en mekaniker på værkstedet i flexjob hver anden dag.

Servicekontrakt koster fra 299 kroner pr. måned og op afhængig af bilmærke og kørte kilometer. Når biler er fra to-tre år gamle, bliver der flere ting, der skal efterses end på nye biler.


Giver gerne tilbud

- For os handler det om at kunne tilbyde denne service til bilisterne, som vi kan lave et servicetilbud til, så de har noget at forholde sig til, før serviceaftalen indgås, siger Søren Kjæp Hansen, der allerede har nogle serviceaftaler med bilejere i hus.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE