cookie-og-privatlivspolitik
Kun to firmaer har i dag adresse i Business Park Falster, men flere er interesserede.
Kun to firmaer har i dag adresse i Business Park Falster, men flere er interesserede.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Øget fokus på erhvervsgrunde

- Vi er i kontakt med syv-otte virksomheder, som har kig på Business Park Falster, siger borgmester John Brædder.
26. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Falck og BMS Kraner har etableret sig der. Men der er stadig ledig plads til andre nye virksomheder i Business Park Falster ved frakørslen til Sydmotorvejen i Nørre Alslev.

Af arealet på 60,3 hektar er 46,2 hektar salgbart erhvervsareal til transport-, logistik- og produktionsvirksomheder med stort transportbehov og behov for høje bygninger. Her kan desuden etableres motel og tankstation.

- Nye virksomheder er på vej til Business Park Falster, men udfordringen ligger i, at vi ikke kan oplyse navnene på dem, fordi virksomhederne ikke vil have noget frem i offentligheden, før de har skrevet under på en endelig købekontrakt, siger borgmester John Brædder.

- Vi oplever en stigende interesse fra virksomheders side for Business Park Falster, jo tættere, vi kommer på den faste Femernforbindelse og den nye Storstrømsbro. Nu hvor det er sikkert, at begge projekter realiseres, og arbejdet på den nye Storstrømsbro er gået i gang, er der for alvor gået hul på bylden.

- Vi er nu i kontakt med syv-otte virksomheder, som er interesseret i businessparken. Der er tale om både service- og produktionsvirksomheder. Vi arbejder intenst på de indre linjer, og jeg tror, at et par arealhandler i businessparken vil blive lukket i løbet af 2019, siger John Brædder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce