cookie-og-privatlivspolitik
Folk på vej ind for at se lejlighederne i den tidligere tandklinik og private realskole på Gåbensevej i Nørre Alslev.
Folk på vej ind for at se lejlighederne i den tidligere tandklinik og private realskole på Gåbensevej i Nørre Alslev.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Potentielle beboere på boligjagt

100-150 mennesker så lørdag 2. marts de nye lejligheder i tidligere tandklinik på Gåbensevej i Nørre Alslev.
14. marts 2019 kl. 19:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Mellem 100 og 150 mennesker benyttede lejligheden lørdag 2. marts til at se de nye lejligheder i den tidligere tandklinik på Gåbensevej i Nørre Alslev.

I ejendommen er der indrettet otte lejligheder på 37-113 kvadratmeter. Guldborgsund Håndværk har stået for totalrenoveringen af ejendommen og indretningen af lejlighederne. Arbejdet blev indledt i september sidste år.

- Nogle syntes, at lejlighederne er for små, og andre var ikke så glade for trapper, men der var flere positive end negative tilkendegivelser, siger Jan Sørensen, hvis firma, Jan Sørensen Aps., ejer ejendommen.

- Vi har lejet tre-fire lejligheder ud, og andre skal se lejligheden en gang til, før de skriver under på lejekontrakten, siger Jan Sørensen. Lejlighederne står klar til indflytning 1. maj. Lejeniveauet er 4.000-7.000 kroner pr. måned plus varme fra Nørre Alslev Fjernvarmeværk.

- Medregnet erhvervelsen af ejendommen havde jeg kalkuleret med, at hele projektet ville have kostet fire millioner kroner, men det bliver lidt dyrere på grund af blandt andet installeringen af gulvvarme i lejlighederne, siger Jan Sørensen, der også glæder sig over, at den tidligere tandklinik - der var en øjebæ gennem en lang årrække - nu får en ny æra som beboelsesejendom.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce