cookie-og-privatlivspolitik
Poul Halberg og hans band spiller i Aastrup Forsamlingshus til efteråret, hvor man vil spille gamle og kendte pophits fra de seneste 35 år.
Poul Halberg og hans band spiller i Aastrup Forsamlingshus til efteråret, hvor man vil spille gamle og kendte pophits fra de seneste 35 år.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Poul Halberg med band til Aastrup i efteråret

Fans af dansk popmusik kan se frem til en musikalsk oplevelse, når Poul Halberg giver koncert i Aastrup Forsamlingshus i efteråret.
03. februar 2019 kl. 12:00 Af Bjarne Arildsen

Annonce

Til efteråret kan fans af dansk popmusik få en oplevelse i Aastrup Forsamlingshus.

Det er musikeren Poul Halberg, der giver koncert i forsamlingshuset 1. november.

Med ved den lejlighed har han gode musikere i sit nye band Halberg & Friends, og sammen skal de spille hits, som mange danskere med stor fornøjelse har danset til de seneste 35 år.

Med til Aastrup tager Poul Halberg trommeslageren Jan Sivertsen og bassisten Jette Schandorff, der var med i hans tidligere orkester Halberg-Larsen Band.

Desuden kommer keyboard-spilleren Gorm Bülow og sangerinden Heidi Degn.

Poul Halberg, der er både Jimi Hendrix-inspireret guitarist og sangskriver, har foruden Halberg-Larsen Band også spillet med i Ray Dee Ohh.

Til arrangementet vil der foruden musik også være mulighed for spisning.

baKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce