cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra forestillingen, som havde premiere lørdag 8. juni.
Glimt fra forestillingen, som havde premiere lørdag 8. juni.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Premieren blev rykket

Nørre Alslev Amatørscene rykkede premieren fra fredag til lørdag 8. juni, og du kan stadig nå at købe billet til forestillingen 16., 21. og 22. juni.
12. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nørre Alslev Amatørscene blev nødt til at rykke premieren på forestillingen "Vi maler byen rød" fra fredag 7. juni til lørdag 8. juni.

- Det skyldtes for få solgte billetter til den planlagte premiere om fredagen. Kun 12 havde købt billet til om fredagen. Dem har vi ringet til, og de fik således pladser om lørdagen i stedet for, siger Uni Guzek, der mener, at årsagen kan være, at folk tager på forlænget ferie i pinsen og derfor ikke har været hjemme om fredagen og har kunnet se forestillingen den dag.


Køb billetter nu!

Folk kan stadig nå at få billetter til forestillingen 16., 21. og 22. juni. Billetter kan enten købes på www.Biletten.dk eller ved at ringe på telefon: 2212 4032 klokken 17-20.

- Det går rimeligt godt med salget af billetter til 16. juni, og når det først rygtes, at forestillingen er morsom, så kommer der mere gang i billetsalget. Vi er derfor fortrøstningsfulde med hensyn til salget af billetter til de tre kommende forestillinger. Vores erfaring er nemlig, at mange mennesker venter med at købe billet til allersidste øjeblik, siger Uni Guzek.

På scenen medvirker 22 aktører i Vi maler byen rød, og Sabrine Lindebjerg har instrueret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE