cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra Store Legedag i Anlægget i Stubbekøbing.
Glimt fra Store Legedag i Anlægget i Stubbekøbing.
Foto: Flemming.Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Prøv forskellige aktiviteter

Store Legedag afvikles i Anlægget i Stubbekøbing lørdag 15. juni med deltagelse af en række foreninger, der tilbyder, at besøgende kan afprøve deres aktivitet.
08. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Otte foreninger medvirker i Store Legedag, der lørdag 15. juni klokken 12-16 afvikles i Anlægget i Stubbekøbing.

Det er 28. gang i træk, at arrangementet afvikles, og gratis kan besøgende her for eksempel prøve at bage pandekager over bål, spille fodbold, minefelt, ansigtsmaling, ponytræk og forskellige havespil som "hyg og leg" i hallen.

De medvirkende foreninger er: Liv&Job Stubbekøbing, Stubbekøbing Boldklub, Stubbekøbing Badmintonklub, Stubbekøbing Rideklub, Stubbekøbing Efterskole, NØF, Østfalster Flugtskydning og Østfalsters Håndboldklub.

Folkeoplysningsudvalget i Guldborgsund Kommune støtter arrangementet økonomisk, hvilket arrangørerne er glade for.

- Det vil ikke være muligt at køre helt op til Anlægget ad Gl. Landevej, fordi en del af den vil være afspærret. For at gøre området sikkert at færdes i vil Gl. Landevej ved hallen være afspærret fra klokken 10-18, og vi håber, at folk respekterer vores afspærringer, så vi undgår farlige situationer, siger Marianne Jørgensen, Østfalster Flugtskydningscenter, der sammen med de øvrige arrangører glæder sig til at byde gæster velkommen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE