cookie-og-privatlivspolitik
Banko-Carl, der har stået for de foregående reklamebankospil i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter i Nørre Alslev, medvirker ikke i år, hvor arrangørerne har valgt selv at stå for arrangementet.
Banko-Carl, der har stået for de foregående reklamebankospil i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter i Nørre Alslev, medvirker ikke i år, hvor arrangørerne har valgt selv at stå for arrangementet.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Reklamebankospil uden Banko-Carl

Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter og håndboldafdelingen i NSK står i år selv for reklamebankospillet i Nørre Alslev 30. november.
18. november 2019 kl. 14:55 Af Henning Kørvel

Annonce

Banko-Carl er valgt fra til reklamebankospil i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter i Nørre Alslev lørdag 30. november klokken 14.

- I år står vi selv for det og har allieret os med SuperBrugsen i Nørre Alslev som hovedsponsor. De øvrige præmier til bankospillet og kinesisk lotteri er skænket af handlende i Nørre Alslev og omegn, siger Marie Jensen, Nørre Alslev Isenkram.

Der vil være over 100 gevinster plus sidegevinster, ekstraspil og kinesisk lotteri, der vil have de største gevinster, blandt andet en Monarch cykel til over 3.000 kroner.

Dørene åbnes klokken 12.30, hvilket giver folk mulighed for at få deres yndlingsplads. Entreen på 50 kroner inkluderer fire kort. Ekstra kort koster fem kroner pr. stk.

- Vi håber på en deltagelse på minimum 500 mennesker, men da det er første gang, vi prøver at afvikle bankospillet klokken 14, så kan man ikke vide det på forhånd, mener Maria Jensen, der omvendt også tror, at afvikling af arrangementet om eftermiddagen giver folk mulighed for at tage børn med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE