cookie-og-privatlivspolitik
Renseanlægget i Stubbekøbing skal gennemgå en større renovering.

2

Billeder

Renseanlægget i Stubbekøbing skal gennemgå en større renovering.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Renseanlægget skal renoveres

Guldborgsund Forsyning udbyder renovering af renseanlæg i Stubbekøbing og Nykøbing i licitation og i Stubbekøbing i indbudt udbud.
23. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Renseanlægget i Stubbekøbing skal renoveres, og Guldborgsund Forsyning udbyder projektet som hovedentreprise i underhåndstilbud blandt et antal inviterede entreprenører.

Projektet omfattes nemlig ikke af EU-udbud. Projekter op til cirka 40 millioner kroner kan finde entreprenører ved indbudte udbud, sådan som Guldborgsund Forsyning indbyder til.


Arbejdet i gang i februar

Entreprenørerne, som bliver inviteret til at give tilbud på renoveringen, har frist til afgivelse af tilbud indtil 16. december, og arbejdet forventes ifølge Guldborgsund Forsyning at blive indledt 12. februar 2020 med teknisk aflevering i juni 2021.

Samtidig med, at renoveringen af renseanlægget i Stubbekøbing udbydes i indbudt udbud, udbyder Guldborgsund Forsyning samtidig renovering af Nykøbing Renseanlæg i EU-udbud i hovedentreprise med prækvalifikation. Entreprenører har frist til 17. november til at anmode om prækvalifikation.

De indkomne prækvalifikationer vil efterfølgende blive evalueret, og herefter vil de prækvalificerede entreprenører skulle afgive et egentligt tilbud på arbejdet inden 23. marts 2020. Renoveringsprojektet forventes at blive indledt medio oktober 2021.


Historiens største

Renoveringsprojektet bærer overskriften "Mod nye tider", der samlet set er et af danmarkshistoriens største renoveringsprojekter inden for spildevand med et totalbudget på intet mindre end flere hundrede millioner kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE