cookie-og-privatlivspolitik
Gunhild og Claus fabulerer i årets revy over blandt andet opførelse af den nye Storstrømsbro og planen om kunstige øer til boliger i Guldborgsund.
Gunhild og Claus fabulerer i årets revy over blandt andet opførelse af den nye Storstrømsbro og planen om kunstige øer til boliger i Guldborgsund.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Revy giver den nye bro en omgang

Ideen om nye øer i Guldborgsund og den nye Storstrømsbro tages under kærlig behandling i årets revy i Mælkebøtten.
22. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Du har nok læst, at nogen vil anlægge kunstige øer til nye boliger i Guldborgsund ud for Nykøbing. Amatørscenen Mælkebøtten følger op på ideen i sin revy, der får premiere lørdag 30. marts. Gunhild og Claus, to af de otte aktører, vil fabulere over ideen og foreslå, at jorden fra tunnelen i Femern Bælt bruges til øer mellem Stubbekøbing og Bogø til et asylcenter, og veteranfærgen Ida således kan holdes i gang hele året. Den nye Storstrømsbro får også et par kommentarer med på vejen, og der er således lagt op til et par timers god underholdning med 12-13 numre i hver afdeling á cirka en times varighed med 20 minutters pause midt imellem.

- Revyen er en pose blandede bolcher med sjove sketches, sange og monologer med både lokalt islæt og af generel karakter, siger Eva Stenberg, der sammen med Birthe Hansen har stået for instruktionen af kræfterne i revyen, der foruden Gunhild og Claus er Janni, Maria, Bente, Bent Ove og Sven. Desuden medvirker Eva Stenberg selv.

- Foruden at have fået Bent Ove med igen har vi fået ny sufflør og ny lydmand. Det er vigtigt for revyen, at vi kan tiltrække nye frivillige kræfter, siger Eva Stenberg.

Efter premieren 30. marts går revyen over de skrå brædder i Mælkebøttens lokaler i Stubbekøbing 5., 6., 11., 12. og 13. april. Alle gange klokken 20. For medlemmer er prisen for revyen medregnet middag 200 kroner og 250 kroner for ikke-medlemmer. Prisen uden spisning er 125 kroner. Spisningen indledes klokken 18.30. Der er plads til 64 tilskuere pr. gang, og billetter bestilles på telefon: 2926 5544.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce