cookie-og-privatlivspolitik
I et af numrene, hvor der gøres rent på plejehjemmet, tørrer Hanne Harby op på gulvet, mens Cecilie Leegaard assisterer, Brian Pyndt står med en kasse vand, og Hugo Poulsen nyder en øl.
I et af numrene, hvor der gøres rent på plejehjemmet, tørrer Hanne Harby op på gulvet, mens Cecilie Leegaard assisterer, Brian Pyndt står med en kasse vand, og Hugo Poulsen nyder en øl.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Revyen i Torkilstrup tager form

Aktørerne er godt i gang med prøverne på Årets Revy i Torkilstrup Forsamlingshus, som der er generalprøve på 24. januar og premiere og repremiere 26. januar og 2. februar.
18. januar 2019 kl. 22:56 Af Henning Kørvel

Annonce

Aktørerne er godt i gang med prøverne på Årets Revy 2019 i Torkilstrup Forsamlingshus, som foruden Ejerforeningen Torkilstrup Forsamlingshus har Torkilstrup-Lillebrænde Gymnastikforening som arrangør.


Når pakker afleveres forkert

Lene Frimand instruerer, og et af de hotte emner der tages under behandling, er det grå guld, der må blive længere på arbejdsmarkedet. Et par ord med på vejen får også renoveringen af Lillebrænde Kirke, der blev præsenteret for kirkegængerne anden søndag i advent, og - uden sammenligning - de problemer, som der kan opstå, når pakker afleveres på en forkert adresse, og børn ser mere af, hvad der foregår inden for hjemmets fire mure, end forældrene gør sig bevidste om.


Ny sanglærke

Ejner har været på højskole uden sin kone, Marie, der har fået nye udfordringer, som han fortæller om, og på bænken foran Gundslev Kirke vendes - traditionen tro - stort og småt, og fordi drengen, Pelle hører godt efter, når de voksne taler sammen, har også han en mening om tingene.

Rebecca, revyens nye aktør, synger smukt om de lyse nætter, som vi alle venter på med længsel, og med længsel venter også Lillemor på, at manden kommer hjem til hende igen.


Krænket i svømmehallen

En tur i svømmehallen, hvor nogen kan komme til at føle sig krænket, står også på repertoiret, og det samme gælder for rengøringen på plejehjemmet, der ligeledes tages under kærlig behandling.

Foruden revyens nye Rebecca Hansine Riber Rasmussen, er de øvrige aktører Cecilie Leegaard, Hanne Harby, Bo Jørgensen, Brian Pyndt, Hugo Poulsen og Niels Ubbesen. Instruktør Lene Frimand blander sig også i udfoldelserne på de skrå brædder.

Lars Lisse sørger for rekvisitterne på scenen, og Jan Green Larsen styrer lyset. Annette Stang kommer med stikord fra sufflørkassen, og Kiki Lindemann Olsen står for sminke og parykker.

Revyen bindes sammen af musiker Kim Mortensen, og det er i år 32. gang, at den går over scenen. Kim Mortensen spiller også til dans ved premieren og repremieren. Der er generalprøve torsdag 24. januar forud for premieren lørdag 26. januar og repremiere 2. februar. Folk opfordres til at bestille plads i god tid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce