cookie-og-privatlivspolitik
Indsamlinger er en af aktiviteterne i Stubbekøbing..
Indsamlinger er en af aktiviteterne i Stubbekøbing..
Foto: Arkivfoto

Nordfalsters avis

Røde Kors søger en ny formand

Røde Kors Stubbekøbing søger en ny formand til erstatning for den hidtidige formand. Posten beklædes i øjeblikket af en konsulent.
20. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Røde Kors Stubbekøbing skal have ny formand.

Lige siden den hidtidige formand, Thomas Krogh-Nielsens bortgang i foråret har afdelingen i Stubbekøbing haft en midlertidig formand, nemlig Hanne Andersson, der er ansat i organisationen som konsulent med ansvar for Lolland-Falster.


Er lykkedes i andre byer

- I Stubbekøbing har vi en lille fin afdeling med en rigtig god bestyrelse, men fordi vi mangler en ny formand, prøver vi ad denne vej - via annoncering i avisen - at få posten besat. Vi har i andre byer haft held til at besætte formandsposten på denne måde, hvilket har været tilfældet i blandt andet Nyborg, siger Hanne Andersson.

Røde Kors Stubbekøbing driver genbrugsforretning på Torvet i byen og medvirker desuden i organisationens landsindsamlinger.


Bolden sendes videre

- Dette er vores primære aktiviteter. Det er dog muligt at udvide aktiviteterne, men vi tager ikke nye tiltag op, før vi har en ny formand, som vi gerne vil give bolden videre til, fastslår Hanne Andersson.

Potentielle kandidater til formandsposten i Røde Kors Stubbekøbing kan få yderligere information og lægge billet ind på hvervet ved telefonisk henvendelse til Hanne Andersson på telefon: 6094 8890.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce