cookie-og-privatlivspolitik
Stine Michel fortolker Rødhalsen i Stubbekøbing Kirke.
Stine Michel fortolker Rødhalsen i Stubbekøbing Kirke.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Rødhalsen i Stubbekøbing Kirke

Lørdag 6. april fortolker Stine Michel Rødkælken i Stubbekøbing Kirke klokken 15.
05. april 2019 kl. 07:00 Af Nordfalsters Avis

Annonce

Inspireret af Selma Lagerlöfs Kristuslegende "Rødhalsen" fremfører skuespiller Stine Michel fortællingen i Stubbekøbing Kirke lørdag 6. april klokken 15 for især børn og barnlige sjæle.

Til fortællingen er der komponeret ny musik af Stine Michel og Lise Dynnesen. Indspilningen består af sange akkompagneret af orgel, klaver, bas, guitar, flygelhorn, trompet og trommer, og imellem sangene fortælles historien om Rødhalsen.

Der er tale om en poetisk musikfortælling af høj kunstnerisk kvalitet for børn og voksne. Ved elegante kunstgreb lægges en gammelkendt kristusfortælling ind i nutidige rammer og får en fornyet aktualitet. I koncerten medvirker Stubbekøbing Kirkes børne- og ungdomskor.

Stine Michel er historiefortæller og blander folkemusik med visefortælling og pop. Hun har udgivet tre DMA-nominerede musikfortællinger for børn. Hun modtog i 2009 en Danish Music Award for sin cd Natravn.

Siden har hun udgivet Frejas viser, som er blevet en del af det nordiske kulturprojekt Frejas i Norden. I 2009-2010 blev hun udvalgt til Danish Roots - growning in the world. Desuden har hun turneret i nordens kirker med projektet Sofia sammen med præst og fortæller Brita Haugen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE