cookie-og-privatlivspolitik
Malene Levin Andreasen anslår, at omkring 130 mennesker kiggede forbi ved receptionen. Selv havde hun regnet med omkring 80 gæster.
Malene Levin Andreasen anslår, at omkring 130 mennesker kiggede forbi ved receptionen. Selv havde hun regnet med omkring 80 gæster.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Run på ny frisørsalon i Orehoved

Flere af de fremmødte benyttede også lejligheden til at blive fremtidige kunder hos den nye frisør.
17. januar 2020 kl. 12:01 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Det er ikke hvert år, at der åbner en ny forretning i Orehoved, men forrige lørdag kunne Malene Levin Andreasen byde velkommen i sin nye frisørsalon i lokalerne på DK-tankstationen på Gåbensevej.

Og der var masser af familie og venner, der i løbet af dagen kiggede forbi den nye salon. Omkring 130 kom forbi i løbet af eftermiddagen.

- Der var en rigtig god dag. Jeg havde jo nok forventet, at der ville komme en 80 mennesker. Sådan lige de nærmeste plus det løse, når vi havde siddet og regnet sammen, men der kom godt nok mange. Det var virkelig overvældende, fortæller Malene Levin Andreasen ovenpå receptionen.

Flere af de fremmødte benyttede også lejligheden til at blive fremtidige kunder hos den nye frisør.

- Så der er allerede kommet nogle aftaler i kalenderen, så det er jo dejligt. Hele januar ser ganske fin ud, fortæller Malene Levin Andreasen.

- Jeg kan godt mærke, at det er det rigtige valg at ligge herude. Jeg rammer en masse, når de kører på arbejde. Og så er der også dem, der skal ind og have lavet bil. Jeg har haft et par kunder hernede, der fik skiftet til vinterdæk og så blev de klippet samtidig.

Frisørsalonen havde første åbningsdag i dag mandag, og der bliver nok at se til allerede fra dag et.

- Der er stadig huller i kalenderen, men der er noget at lave hver dag, fortæller Malene Levin Andreasen, der udover at modtage kunderne i den nyåbnede salon også tilbyder at køre ud.

Da langt størstedelen af de 130 gæster, der kiggede forbi, også havde taget en gave med, var den nye frisør blevet næsten oversvømmet med gaver.

- Jeg havde godt regnet med, at folk ville have en blomst med, men det der var jo fuldstændig sindssygt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE