cookie-og-privatlivspolitik
Bordet var ikke stort nok til de mange gaver, Nina Hoffmann modtog ved åbningen af sin klinik. Gulvet blev også taget i brug.
Bordet var ikke stort nok til de mange gaver, Nina Hoffmann modtog ved åbningen af sin klinik. Gulvet blev også taget i brug.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Run på ny klinik

Det blev en stor dag for Nina Hiffmann, da hun åbnede Clinique Aviam i Nørre Alslev Langgade.
01. oktober 2018 kl. 08:24 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det var helt vildt. Jeg har aldrig fået så mange gaver.

Nina Hoffcmann er stadig overvældet over det stiore ryk-ind, som hun oplevede, da hun fredag 14. september slog dørene op til Clinique Aviam i Nørre Alslev Langgade 49 i Nørre Alslev.

Klinikken tilbyder fedtfrysning. HIFU-Facelift og tandblegning.

- Jeg havde en fantastisk god dag. Der kom både nogen, som jeg kender og andre, som jeg ikke kender, og som gerne ville høre om de behandlingsformer, som jeg tilbyder, hvilket gjaldt for både fedtfrysning, facelift og tandblegning, siger Nina Hoffmann og føjer til, at på et tidspunkt af åbningsdagen kunne man hverken komme frem eller tilbage i de ellers rummelige lokaler for besøgende.

- Jeg havde ellers sat mig for, at jeg på et stykke papir ville sætte en streg hver gang, en gæst kom ind ad døren, men det måtte jeg hurtigt opgive, og der var ikke noget tidspunkt på dagen mellem 12 og 19, hvor der ikke var besøgende i klinikken.

- Jeg bestilte ikke andet end at tale med folk, og søndag tog jeg så fat på de første behandlinger, hvilket har stået på hver dag siden åbningen, siger Nina Hoffmann, som der kan bestilles tid hos på www.cliniqueaviam.dk eller telefon 6024 8638.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE