cookie-og-privatlivspolitik
Der var trængsel for at komme til at se de nye lejligheder.
Der var trængsel for at komme til at se de nye lejligheder.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Run på nye lejligheder

Cirka 120 mennesker tog de nye lejligheder i øjesyn.
07. februar 2019 kl. 19:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Både potentielt interesserede ældre, pårørende og folk, der blot var nysgerrige, tog søndag 27. januar imod tilbuddet om at se den første af fire næsten helt færdige ældrelejligheder på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev.

- Vi er overvældet. Cirka 120 mennesker aflagde besøg, og på et tidspunkt var der 70 til stede, der blev budt på kaffe og småkager, siger Henrik Strange, som sammen med kompagnonen Jan Larsen står bag de nye lejligheder med Rådhus I/S, der også ejer det tidligere rådhus på Kæpgårdsvej, indrettet til 12 lejligheder og to erhvervslejemål.

De to første lejligheder på 74 kvadratmeter, var lejet ud, før åbent hus. De første nye lejer flyttede ind 1. februar, og 1. marts rykker nye beboere ind i yderligere to lejligheder, mens den fjerde og sidste lejlighed beboes fra 1. april.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Henrik Strange og Jan Larsen har andre boligprojekter på bedding i Nørre Alslev, svarer Henrik Strange:

- Vi har et par bolde i luften, og Nørre Alslev inden for bygrænsen vægtes, fordi det giver let adgang til dagligvarebutikker, apotek, lægecenter, bus og tog.

- Hvis nogle ikke nåede fordi, men gerne vil skrives på venteliste, er de velkommen til at ringe til os på 2177 7528 eller 4040 5020, siger Henrik Strange.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce