cookie-og-privatlivspolitik
Mary's Men leverer med stor passion for irsk folkemusik musikken ved den runde fødselsdag, der også byder på et skotsk indslag.
Mary's Men leverer med stor passion for irsk folkemusik musikken ved den runde fødselsdag, der også byder på et skotsk indslag.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Rund dag med fuld musik

Robert Burns 260 års fødselsdag markeres ved den første dagligstuekoncert i Maglebrænde gamle Skole 24. januar.
16. januar 2019 kl. 22:55 Af Henning Kørvel

Annonce

Forårssæsonen i Dagligstuekoncerter i Maglebrænde gamle Skole åbnes med den skotske digter, Robert Burns 260 års fødselsdag, der vil blive fejret med fuld musik torsdag 24. januar klokken 19.30.


Blak skænker op

Den skotske digter runder rettelig 260-års dagen 25. januar, der fejres over hele verden, men på Falster fejres han altså blot dagen forinden med ikke blot musik, men også med whisky, leveret af Freddy Blak, som garnerer opskænkningen af de ædle dråber med røverhistorier.

Inden Freddy Blak skænker whisky op og diverterer med røverhistorier, får publikum mulighed for at høre gruppen Mary's Men, der dyrker en fælles passion for skotsk folkemusik. Gruppen fandt sin nuværende form i forbindelse med Patrick's Day-arrangementer, hvilket medførte indspilningen af deres foreløbige anden cd: "Keep Calm And Pretend To Be Irish", men fordi det jo er Burns fødselsdag, der fejres, spiller gruppen på denne aften også et skotsk nummer, nemlig "Skuld gammelt venskab helt bli' glemt", som Peter Abrahamsen skrev for nogle år siden.

Mary's Men kendes også som Maries Mænd, der kommer af det, som Peter Søvad, Jan Borre, Kåre Lind og Simon Vikstrøm har til fælles: Højskolen Marielyst.


Whisky kan købes

Robert Burns kendes for mange sange, som vi også har på dansk, nemlig blandt andet "Coming Through The Rye", som Sigfred Pedersen fordanskede til "Når ræven går i rug".

Koncerten begynder klokken 19.30. Dørene åbnes klokken 19. Billetter koster 125 kroner. Der kan købes whisky på stedet, men ikke billetter ved indgangen. Billetsalg sker kun via: www.dagligstuekoncerter.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce