cookie-og-privatlivspolitik
Solen skinnede, da 32 store og små indsamlede affald, her langs Stubbekøbingvej.
Solen skinnede, da 32 store og små indsamlede affald, her langs Stubbekøbingvej.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Så blev Ravnse ren igen

Med deltagelse af 32 store og små indsamlede Ravnse Beboerforening søndag 7. marts 160 kilo affald.
17. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Selv om der kun findes 47 husstande i Ravnse, så deltog 32 store og små i den niende "Hold-Ravnse-Ren" søndag 7. april.

I herligt solskinsvejr indsamlede de 32 store og små mennesker 160 kilo affald, hvilket er 40 kilo mere end i 2018.

Lidt økonomisk gevinst var der også, fordi 12 øldåser var med pant, og 87 uden. Desuden gav indsamlingen 1.290 cigaretskodder, et stort reklameflag, 18 flasker fyldt med urin og en hel masse microfiberklude eller vådservietter. Altsammen noget, der ikke går til i naturen.

En hel del af affaldet blev indsamlet i nærheden af Burger King. Cocktailen med Burger King, Cargo Syd og Business Park Falster genererer således meget affald.

Ravnse Beboerforening håber dog, at flere chauffører og andre bilister fremadrettet vil deponere deres affald i skraldespande på for eksempel transportcentret, og at Burger King får opstillet skraldespande, måske på vejen lige bag bygningen, hvor mange chauffører sidder og spiser deres mad i bilerne.

Efter indsamlingen af affald blev der sluttet af med lidt vådt og tørt til deltagerne, og i den efterfølgende generalforsamling i beboerforeningen på Ø'ens Madkammer deltog 26 beboere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE