cookie-og-privatlivspolitik
Stubbekøbing Badmintonklubs bankospil trækker altid fuldt hus.
Stubbekøbing Badmintonklubs bankospil trækker altid fuldt hus.
Foto: Privatfoto

Nordfalsters avis

Så er der bankospil på agendaen

Stubbekøbing Badmintonklub afvikler reklamebankospil i Stubbekøbing Hallen fredag 31. januar klokken 19.
22. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Ungdomsarbejdet i Stubbekøbing Badmintonklub nyder høj prioritet, og overskuddet af reklamebankospillet fredag 31. januar vil gå til dette. Dørene åbnes to timer, før spillet går i gang klokken 19.

Gevinsterne er sponseret af erhvervslivet i Stubbekøbing og ses i vinduet i Vestergade 18. Hovedgevinsterne i det kinesiske lotteri er skænket af klubbens trofaste sponsor: Xl Byg og Kop & Kande, der ejes af P.W. Wulff, Lollands Bank, SJS Svend Jensen & Søn, Sport 24, Storstrømmens Sandblæseri og Hotel Falster. Sidste år fik Stubbekøbing Badmintonklub en ny sponsor, Moseby Smedie VVS og Auto, som er med igen ved dette års bankospil.

Der er gevinster for 25.000 kroner, og efter sidste års store succes venter arrangøren at slå rekorden med over 500 deltagere. Til bankospillet er der dobbelte sidegevinster ved hvert spil.

Sidegevinsten til naboerne med en vandret række på sin bankoplade. Og der er overraskelser fra Birgitte Mammen og Joachim Hansen, Min Købmand.

Andre faste sponsorer er OK og Sæbefabrikken, og fra Bageren i Stubbekøbing er der friskbagte sidegevinster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE