cookie-og-privatlivspolitik
Eva Matjeka, Finn Otte og Vibeke Dietz i Dagligstuen i Maglebrænde 6.-7. december..
Eva Matjeka, Finn Otte og Vibeke Dietz i Dagligstuen i Maglebrænde 6.-7. december..
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Så er der dobbeltkoncert

Julekoncerten i Dagligstuen i Maglebrænde byder i år på hele fem kunstnere, der optræder over to dage: 6. og 7. december.
05. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kun 14 dage efter den seneste dobbeltkoncert står endnu en dobbeltkoncert - Julekoncerten - på programmet i Dagligstuen i Maglebrænde Gamle Skole fredag 6. og lørdag 7. december klokken 19.30.

Begge koncerter bliver med et fyldigt repertoire, idet en trio bestående af Eva Matjeka, Finn Otte og Vibeke Dietz giver det første sæt. Her vil Eva Matjeka på skift med Finn Otte læse og synge digte fra Matjekas to digtsamlinger "Hvad mon mørket gemmer" og "Kærlighed, hvad er det". Vibeke Dietz, der har komponeret melodierne, vil spille til, og publikum loves en varm og hjertelig koncert.

Efter en pause, hvor der serveres hjemmelavet gløgg og æbleskiver, spiller og synger Peter Abrahamsen akkompagneret af bassisten Bo Liengaard. Abrahamsen, der også er vært for koncerterne i Dagligstuen, lægger ud med nogle af de allernyeste kompositioner til digteren Nis Petersens lyrik og vender tillige andre af de danske digtere, som han gennem årene har sat musik til.

Koncerterne i Dagligstuen fortsætter i 2020, hvor der lægges ud 23. januar med fejring af digteren Robert Burns. Billetter kan kun købes på dagligstuekoncerter.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE