cookie-og-privatlivspolitik
No Juice, der her ses ved en koncert i Maribo, vil underholde ved gågadefesten 6. juli.
No Juice, der her ses ved en koncert i Maribo, vil underholde ved gågadefesten 6. juli.
Foto: Palle Nevad Frandsen

Nordfalsters avis

Så er der fest i Vestergade

Lørdag 6. juli afvikler Stubbekøbing Erhvervsforening gågadefest i Vestergade med gratis morgenkaffe, musik, gågadebanko og loppeboder.
24. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Vestergade i Stubbekøbing bliver omdannet til gågade, når den 6. juli kommer til at danne ramme om gågadefest med Stubbekøbing Erhvervsforening som arrangør.

Eventen indledes klokken 9 med gratis morgenkaffe og vil vare til klokken 14. Arrangøren har allieret sig med frivillige i Stubbekøbing Boldklub, der vil servere gratis morgenkaffe. Boldklubbens frivillige team vil desuden sælge øl, vand, morgenbitter og pølser.

Fra klokken 10-14 vil musikalsk underholdning supplere gadefesten, og underholdningen leveres af "No Juice".

- Der vil endvidere blive budt på gågadebankospil med masser af gode gevinster fra byens butikker, siger Birgitte Mammen, formand for Stubbekøbing Erhvervsforening.

- Vi vil også gerne have deltagelse af boder med loppesalg, og de der kunne tænke sig en stand, skal blot rette henvendelse til Pia i Kop & Kande, så får de et standnummer. Deltagelse er gratis, men stadeholdere skal selv medbringe borde til deres loppeting, siger Birgitte Mammen. Erhvervsforeningen ønsker deltagelse af loppestande, fordi de giver et god stemning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE