cookie-og-privatlivspolitik
De fleste mennesker ønsker et juletræ på 1,75-2,00 meter i højden.
De fleste mennesker ønsker et juletræ på 1,75-2,00 meter i højden.
Foto: Denny Michael Jakobsen

Nordfalsters avis

Salg til meterpris

De fleste mennesker, der køber juletræ hos Ådalens juletræer og Pyntegrønt i Ravnse, foretrækker normannsgran på 1,75-2,00 meter.
11. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Bortset fra, at Ådalens juletræer og Pyntegrønt har leveret 70-80 juletræer til kommunale institutioner i Guldborgsund Kommune og til betalingsanlægget ved Øresundsforbindelsen, så sælger John Nielsen, Ådalens juletræer og Pyntegrønt, Stubbekøbingvej i Ravnse, flest juletræer til private mennesker.

- Folk finder frem til vores forretning på Facebook og annoncer i Nordfalsters Avis. Vi har åbent i forretningen fra 1. november og indtil jul, og resten af året går med at passe juletræerne, som vi dyrker på cirka syv hektar, fortæller John Nielsen, og de fleste mennesker foretrækker ikke overraskende et juletræ af normannsgran, mens han årligt kun sælger cirka 100 rødgraner til juletræer.

- De, der køber rødgran til juletræer, er til gengæld de mest kritiske og har en fast mening om, hvordan juletræet skal se ud, siger John Nielsen.

Prisen for juletræer hos ham er 120 kroner pr. meter, og 75 procent af kunderne køber et juletræ på mellem 1,75 og 2,00 meter i højden til priser op til 240 kroner.

Blandt juletræskunderne er også nogle, som selv ønsker at fælde træet, hvilket der naturligvis er mulighed for.

Foruden juletræer sælger Ådalens juletræer og Pyntegrønt kranse, puder, julepynt og dekorationer, og mange kigger inden for og nyder et glas gløgg, mens de tager bestik af udvalget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce