cookie-og-privatlivspolitik

Nordfalsters avis

Savner fødevareproducenter

Lokale producenter af fødevarer er fortsat et savn på Høstmarkedet i Stubbekøbing 18. august.
08. august 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Det var strygende med tilmeldingen af udstillere til Høstmarkedet i Stubbekøbing 18. august.

- Vi er oppe på at have tilmelding på 30 stande. Der er plads til 40, og hvis vi får tilmelding af flere end 40, så vil der kunne blive plads til lidt flere på havnen, samt i Vestergade, siger tovholder i Høstmarkedet, Anne Marie Wesselhoff.

Hun savner dog fortsat tilmelding fra lokale producenter af fødevarer.

- Vi har fået tilmelding fra en rosenproducent fra Lolland og en fra Stubbekøbingområdet, der sælger historiske roser, men håber på, at få deltagelse af fødevareproducenter. De skal dog være lidt hurtige til at tilmelde sig, fordi vi skal være sikre på at kunne skaffe strøm til kølefaciliteter, siger Anne Marie Wesselhoff og føjer til, at de handlende i Stubbekøbing også medvirker i eventen med gågade og holder åbent til klokken 14, hvor butikkerne ellers lukker klokken 12.

Sidste år var Høstmarkedet en stor succes, og arrangøren håber, at det bliver tilfældet igen i år, hvor der ved det gamle rådhus på Torvet bydes på jazzmusik fra klokken 10-16, og i lighed med sidste år kan folk få vurderet gamle ting af sager af vurderingschef Steffen Dinesen, Lauritz.com, Næstved, men belært af erfaringen fra sidste år sker vurderingen i år i stueetagen i det gamle rådhus.

Kontakt Anne Marie Wesselhoff, email: awesselhoff@stofanet.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce